| Tradicionalni recepti  | Članci  |  Mapa Hrvatske  |  Kontakt  |  apartmani  apartmani  apartmani        
a
NaslovnaHoteliApartmani Kampovi-Hrvatska Mobilne kučice Odmor-planine Slovenija AgroturizamGastro

  Pretraživanje:
  apartmnai, kuće,
  hoteli, sobe, kampovi

  vrsta smještaja: 

  destinacija:

izaberite:

MIN ležaja:

 Max ležaja:

 cijena od:

 cijena do:

Marketing

PVC stolarija - Final forma d.o.o,

Suncobrani - suncovrani za terase - suncobrani za vrt - suncobrani za ugostiteljstvo

Ako imate apartmane i vrt sigurno ćete htjeti organizirati dio za odmor ili sjedenje na otvorenom. Tijekom ljetnih mjeseci možete organizirati turistima zaštitu od prekomjerne vrućine i utjecaja sunaca. Veliki izbor suncobrana na tržištu zasigurno će vam učiniti boravak u vrtu i na terasi ugodniji i osigurati dobru dobru zaštitu.

Suncobrani za ugostiteljstvo i vrtne terase

suncobrani 

Za ugostiteljstvo se proizvode suncobrani koji su u mogućnosti u potpunosti zaštiti velike terae od sunca. Drvene kostrukcije suncobrana, daju osim dobre nosivosti i toplinu prirodnog materijala.
Veliki izbor vrtnih suncobrana i sincobrana za ugostiteljstvo možete naći kod Stolarija Kurija vrlo kvalitetni suncobrani i sjenila velikih raspona, omogućiju vam sigurnu zaštitu i ugodan boravak na otvorenom prostoru.
Suncobrani Stolarija Kurija 
Suncobrani sa drvenim konstrukcijama imaju reputciju trajnosti i čvrstoće i koriste se u mnogim hotelima i restoranima na otvorenim terasama.  

Suncobrani na vrtnoj terasi

suncobrani 

 Nakon uređenja uz malo truda u vašem dvorištu i vrtu možete organzirati mjesto za ugodno sjedenje na otvorenom za vrijeme obroka,
kao i za druge prigode.
Ako nemate osiguran prirodni hlad od stabala, biti će ga neophodno osigurati pomoću suncobrana.  Za ugodan boravak na terasi osim udobnih stolica i stola, neophodna je dobra i ugona zaštita od ljetnih sunčevih zraka. Osim lijepog dizajna suncobrani za stol za objedovanje mogu se nabaviti i različitih dimenzija, i omogućiti ugodan prostor za objedovanje na ljetnoj terasi. 
Okrugli suncobrani sa drvenom konstrukcijom, klasičnog oblika lijepo se uklapaju uz drveni i metalni namještaj.

Suncobrani - konzolni 

suncobrani 

Umjesto da koriste tradicionalne modele suncobrana koji imaju nosač opterećenja u sredini, ponekada će vam dobro doći odabir konzolnog suncobrana. 
Zavisno od namjene u nekim slučajevima je prikladnije za bolju iskoristivost stola da se nosač na nalazi u sredini stola. Čak ako je suncobran i prilično širok prilikom objedovanja, stup suncobrana uviojek će vam smetati. Što se oblika tiče, okrugli konzolni suncobran će se bolje uklopiti sa ostalim namještajem u svom dvorištuKonzolni nosač i matalna konstrukcija daje nove mogućnosti dizajniranja suncobrana. Zglobne veze omogućuju zakretanje i naginjanje suncobrana u željeni položaj i osiguravaju besprijekornu zaštitu od svjetla i topline.Vrlo jednostavno u većini slučajeva, prilagoditi visinu suncobrana, kao i kut i mjesto postavljanja.
suncobrani 

Suncobrani uz bazen
Uz bazen zavisno od uređenja vrta prilagodite tip i vrstu pokrova suncobrana.
Osim konvencionalnih suncobrana možete izraditi metalne držače i fiksno postaviti suncobran i pokriti ga pokrovoma od prirodnog materijala, pletene slame
.

suncobrani 

Suncobrani uz bazen - moderni
moderni suncobrani dizajnirani su nivih nekonvenionalnih oblika. Moderni aluminijski suncobrani izrađeni su od izdržljivih laganih okvira a platno je akrilno, lagano inpregnirano. 
Konstrukcija može biti centralni držač, konzolni sa stupnim osloncem ili prićvršćena konzola na zid stambenog objekta.

Autor: Mojanekretnina  www.mojanekretnina.eu   
 

Suncobrani Kurija d.o.o  
Preko interneta možete naručiti suncobrane po mjeri svih oblika, veličina i boja za terase, apartmane, restorane. Dostava putem pošte...

   | Hoteli  | Iznajmljivanje apartmana  |  Kampovi - Hrvatska |  Kampovi - Slovenija | Odmor-planine  |  Slovenija  Agroturizam  Gastro ponuda | 

           © 2007 - 2020  PROINFOKOD d.o.o.